Mærker

Herrecykler

Har du brug for en citybike med god comfort eller måske en lidt mere sporty street model eller måske du er mere til en tur på landevejen? Vi kan tilbyde dig hele til dig.

Vi har herrecykler inden for kategorierne citybike, classic, sport, comfort, elcykler, street bike og mountainbike, og du kan finde en herrecykel fra blandt andet Mosquito, Kildemoes, Raleigh, Nishiki, MBK, Ridley, Merida, Focus og Everton.

Damecykler

Find den perfekte shoppingcykel eller måske du har brug for noget der er lidt mere sporty? Vi har damecykler inden for kategorierne citybike, classic/shopping, el-cykler og street bike.

Hos Bike & Co har vi kun kvalitets damecykler fra mærker som Mosquito, Kildemoes, Raleigh, Nishiki, MBK, Ridley, Merida, Focus og Everton. Cykler hvor vi som fagbutik kan stå inde for kvaliteten og give dig sikkerhed for et godt produkt lige meget hvilken damecykel du vælger.

Børnecykler

Lad os guide dig til hurtigt at finde frem til den rette cykel til dit barn. Vores børnecykler er opdelt i kategorierne Mini, Medi, Maxi eller Junior alt afhængig af dit barns alder og størrelse.

Blandt mærkerne når du skal finde den næste børnecykel kan du blandt andet finde Mosquito, MBK, Everton og Puky.